Naše služby

Home / Naše služby

Naše jazyková škola se specializuje na výuku anglického a německého jazyka v Hradci Králové a okolí.

NAŠE KURZY (všechny kurzy lze poskytnout i v online prostředí)

  • Firemní obecná angličtina konverzační (s lektorem nebo s rodilým mluvčím)
  • Firemní odborná angličtina (obchodní, účetní, technická…)
  • Individuální výuka angličtiny (děti, dospělí, příprava k maturitě a jiným zkouškám)
  • Mini-skupiny (přátel, kolegů, partnerů, 2-4 studenti max), kterou si sestavíte sami
  • Tlumočnictví a překladatelství

MŮŽETE SI VYBRAT!

KDY učíme? – dopoledne i odpoledne, večer už jsme doma 🙂

KOLIK HODIN?  – pro maximální efektivitu výuky doporučujeme alespoň 2 hodiny týdně za sebou

KDE učíme? – v našem nebo vašem prostředí, a když je pěkné počasí, tak klidně i venku.

CO učíme? – záleží na tom, co je potřeba a co od nás očekáváte. Chystáte ve firmě speciální projekt? Jedete s rodinou na dovolenou? Potřebujete rozumět filmům v originále? Ničeho se nebojíme J

FIREMNÍ VÝUKA

Investicí do vzdělání se zvyšuje nejen vzdělanost Vašich zaměstnanců, ale i jejich loajalita a spokojenost. A proč právě my jsme tou nejlepší volbou pro Vaši firmu?

  • Nastavíme výukový plán na míru dle potřeb a očekávání firmy
  • Přizpůsobíme se zaměření firmy
  • Lektor může jezdit přímo k Vám do firmy, takže neztrácíte čas na cestě za výukou.
  • Ručíme za kvalitu našich lektorů a kvalitu výuky.

Fotolia_74548514_L2Lektor při hodině mluví ke studentům rychle, zachovává přirozené tempo konverzace. I když zpočátku studenti mohou považovat takový způsob vedení hodiny za překvapující, brzy si na to zvyknou. Rychlé tempo studentovi umožní porozumět rozhovorům v cizím jazyce, v přirozené rychlosti.

Depositphotos_85241664_originalLektor pokládá každou otázku dvakrát, v rychlosti, přičemž automaticky začíná odpověď pro studenta. To umožňuje studentovi porozumět otázce, jakož i připravit se na odpověď, což v konečném důsledku činí hodinu více dynamickou. Lektor pasivně nečeká, dokud student zodpoví otázku sám, ale neustále ho pobízí k pohotové odpovědi. Takto se u studenta jazyk automatizuje a dostává se mu “do krve”.

Depositphotos_69408761_original1Odpovědi v nižších úrovních jsou stanoveny tak, že je ani učitel ani student nemohou pozměnit. Student si tak procvičuje přesně ta slova a gramatické jevy, které musí bezchybně ovládat. Ve vyšších úrovních jsou prvky vlastní kreativity povoleny, a tak student vytváří více originálních a volných odpovědí.

Za účelem vytvoření správných lingvistických návyků, by měl student mluvit rychle bez přestávek na přemýšlení. Tento proces odstraňuje návyk přemýšlení, překládání vět a gramatických jevů z rodného jazyka do cizího, což brání schopnosti porozumět a mluvit v přirozené rychlosti. Nejlepším způsobem, jak se naučit jazyk, je jednoduše jím mluvit. Studenti odpovídají na lektorovy otázky v nejdelší možné formě. Takovým způsobem student dlouho mluví a procvičuje si tak slova a gramatické jevy přímo v praxi.

Uložit

Depositphotos_66455527_original-860x500Tajemství úspěchu při učení cizího jazyka je opakování. Učení jazyka ve velké míře vzniká z vytváření rychlých reflexů, které jsou podobné psaní na stroji nebo hraní na klavír. Takové reflexy mohou být nacvičeny pouze způsobem častého opakování. Aktivity by se měly opakovat do té doby, dokud je student není schopný dělat sám automaticky. Toto je jedna z nepopiratelných výhod přímé metody oproti jiným metodám, kde jednou probrané učivo není často opakované a tak zanechává mezery ve studentových vědomostech. Takovým způsobem je zajištěno, že student vědomosti nikdy nezapomene.

Můžete si kdykoliv vyzkoušet na vlastní kůži ukázkovou lekci zdarma. Co je třeba udělat? Napište nám na Vás email, případně telefon dolů do formuláře. My se Vám ozveme a naplánujeme spolu Vaši ukázkovou lekci 🙂